Dječji vrtić Buba Mara Čabar
Narodnog oslobođenja 2, Čabar

Dječji vrtić Buba Mara

Dječji vrtić Buba Mara Čabar
Narodnog oslobođenja 2, Čabar
Idi na sadržaj

Područni odjel Prezid

Područni odjeli
Projekt "Biljni i životinjski svijet u neposrednom okruženju"

2023.
Radionica Astre Divine "Biološka raznolikost"
Radionicom smo podigli svijest o biološkoj raznolikosti, njenoj važnosti te ujedno potakli djecu na pozitivno djelovanje u neposrednoj blizini, radionica je bila poticaj za daljnje istraživanje i očuvanje autohtonog bilja našeg podneblja.


11.07.2022.
Radionica Astre Divine "Voda čarobnica"
Budući da je voda djeci od najranije dobi jedno od najdražih sredstava za igru i učenje, radionicom je potaknuta djeca radoznalost i želja za spoznajom svijeta oko sebe, u neposrednom kontaktu s prirodom i vodom kao dio nje, djeca su stekla nova znanja o prirodi i njezinim zakonitostima, razvila aktivan odnos s okolišem, kao i odgovorno ponašanje prema prirodi. Kroz radionicu djeca su unaprijedila sposobnosti samostalnog postavljanja pitanja, oblikovanja pretpostavki i dobivanja odgovora.

11.07.2022.
Sportsko-zabavno druženje djece, roditelja i odgajatelja
Zajedničko, aktivno druženje djece, roditelja i odgajatelja bilo je prožeto s mnogo igre, plesa i zabave. Roditeljima smo nastojali prezentirati način na koji djeca provode dane u vrtiću-u igri u kojoj učimo, širimo svoje spoznaje, poštujemo pravila i međusobno surađujemo, kroz takmičarske igre roditelji su postali aktivni sudionici programa, sto je posebno razveselilo djecu.

11.07.2022.
Povratak na sadržaj